Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Bazaar: Δρόμοι Ζωής





Για να 'ζεστάνετε' τις ψυχούλες κάποιων ανθρώπων και την δική σας,  επισκεφθείτε τους  Δρόμους Ζωής  για να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας,  γιατί είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από ανθρώπους που δουλεύουν εθελοντικά για ένα κοινό σκοπό!
{Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια συνειδητά εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης}

Εκεί θα βρείτε σπάνια γλυκά κουταλιού: φραγκόσυκο, φράουλα με βανίλια Μαδαγασκάρης, μανταρίνι, πράσινο νεράντζι, αγριόσυκο, μελιτζανάκι, κολοκύθα, σταφύλι σε ζωμό εσπεριδοειδών!!!! τουρσιά Μακεδονίας, τοματίνια στην άρμη, κάππαρη και καππαρόφυλλα από την Τήνο, λακέρδα, κρασί, ξύδι, χαμομήλι από τη Μύκονο, τσίπουρο από το Μόδι!...κατασκευές και πολλά  πολλά  άλλα, σε πολύ προσιτές τιμές και όλα χειροποίητα!
Ακόμα, για τους μικρούς μας φίλους θα έχει διάφορα event που θα χαρούν περισσότερο!!!


 Με την προσφορά μας μπορεί  ο κόσμος μας  να γίνει καλύτερος!!!!..

Μια μεγάλη γιορτή , στις 11-12 Δεκεμβρίου στο Γκάζι  Ορφέως 58, κοντά στο μετρό Κεραμεικός από την έξοδο Κωνσταντινουπόλεως.

Για περισσότερα εδώ---->  http://www.dromoi-zois.gr/






               Πάρτε μία γεύση από τις γεύσεις!


Γλυκά  & γλυκάκια!!!Σιροπιαστά, κουραμπιέδες, μαρμελάδες!!!
Δέν είναι καταπληκτικά???







Αυτή η λακέρδα μ' 'έσπασε' την μύτη!!!
ποιος θα αντισταθεί???




                        Χαμομήλι που μαζεύτηκε, αποξηράνθηκε, και συσκευάστηκε αποκλειστικά για τους Δρόμους Ζωής!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου