Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Halkidiki darling ..... with fabulous beaches!!!








Have you decided to spend your vacation in the wonderful setting of Chalkidiki and you are dreaming of lying long hours in the warm sun on a lovely silky-white sandy beach with turquoise waters???...




Η δυτική χερσόνησος της Χαλκιδικής  είναι  η  Κασσάνδρα και είναι ένα από τα πιο φημισμένα μέρη για διακοπές με μεγάλη τουριστική δραστηριότητα, εντυπωσιακά αξιοθέατα, κέντρα διασκέδασης, μπαρ, εκπληκτική παραλιακά μπαρ, καφενεία, εστιατόρια και ταβέρνες γύρω. Σε nevernending παραλίες της, μπορείτε να περάσετε τις ώρες σας κολύμπι στα καταγάλανα νερά τους, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ.
 Σιθωνία, η μεσαία χερσόνησος, είναι η ήρεμη πλευρά της Χαλκιδικής. Φημίζεται για την άγρια ομορφιά του τοπίου της, τις ήσυχες διακοπές,  για  το  καλό ποιοτικό φαγητό,  αλλά και για τα καλά κρασιά της, από τις βουνοπλαγιές του Μελίτωνα, Σιθωνία είναι απλώς μαγευτική.
Η χερσόνησος του Άθω είναι γνωστός ως ο κήπος της Παναγίας, έχει γίνει ένας από τους πιο επιφανείς θρησκευτικά και πνευματικά κέντρα στην Ελλαδα και όλα Ορθοδοξία και η δεύτερη πιο σημαντική θέση του Χριστιανισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεδομένου ότι το κράτος μοναστήρι του Αγίου Όρους είναι εγκατεστημένος εδώ.



                                                    Kavourotripes  Beach



Karidi  beach


Paradeisos


Limanakia   Porto  Carras






Vourvourou






Vourvourou 


                                                                          
                                                                                                                                  


Με  τέτοιες  εικόνες  δεν  υπάρχουν  λόγια  και  όπως  λέει  το  σλόγκαν
το  γνωστό, σαν την Χαλκιδική δεν έχ
ει !!!



2 σχόλια: