Βρήκα πολύ ωραία καβουράκια στην αγορά και είπα να τα κάνω με ζυμαρικά.Έγιναν τρέλλα. Άχ! πόσο θα 'θελα να μπορούσα να ποστάρω και μυρωδιές ....
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε 2-3 καβούρια στα δύο. Τα σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι με σκορδόλαδο για 3΄. Σβήνουμε με ούζο και κατόπιν τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βράζουμε. σε μια κατσαρόλα.Μόλις βράσουν 4'-5' τα βάζουμε σε μιά πιατέλα και κρατάμε το ζουμί τους.
2. Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε 6 ντομάτες περασμένες στο multi . Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κ γλ. ζάχαρη, μισή καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Σε 5-6΄ η σάλτσα μας θα είναι έτοιμη.
3 Βράζουμε τα σπαγγέτι (500γρ), με το ζουμί των καβουριών, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την σάλτσα. Προσθέτουμε τα καβούρια, τα αφήνουμε για 2΄, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου