Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

COCO-MAT ECO residences on Serifos / COCO-MAT ECO κατοικίες στη Σέριφο



Στην ομορφότερη παραλία της Σερίφου, αγναντεύοντας την ατελεύτητη γοητεία του γαλάζιου ορίζοντα και του Κυκλαδίτικου τοπίου, βρίσκεται το COCO-MAT Eco Residences Serifos, όπου το καλοκαίρι μοιάζει να κρατά για πάντα. 
Το COCO-MAT Eco Residences Serifos θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό συγκρότημα 13 κατοικιών, ενός ή δύο δωματίων, στην περιοχή Βαγιά, την μαγευτικότερη παραλία του νησιού, η οποία από το 2000 συγκαταλέγεται στις παραλίες Natura. Το συγκρότημα χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα ως κατοικία μεταλλωρύχων. Οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν με απόλυτο σεβασμό στο Κυκλαδίτικο τοπίο και με βάση τους κανόνες της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, μετατρέποντας το διατηρητέο κτίριο σε επίγειο θερινό παράδεισο. 
Το COCO-MAT Eco Residences Serifos σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου παραθεριστικού καταλύματος και μία πολυτέλεια που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς οπουδήποτε αλλού στον κόσμο: Μια θέα βυθισμένη στη γοητεία του γαλάζιου, ευλογημένη από τον Αιγαιοπελαγίτικο ήλιο.





















1 σχόλιο: