Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ιδέες: πώς να γιορτάσουμε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου / Ideas: how to celebrate Valentine's Day


Λίγες μόνο ημέρες απομένουν πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια ιδιαίτερη γιορτή αφού ο έρωτας έχει την τιμητική του. Τώρα εγώ από την πλευρά μου, οφείλω να ομολογήσω, πως ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ο έρωτας να γιορτάζεται με τόσο πάθος μόνο στις 14 Φεβρουαρίου και όχι όλο τον χρόνο.  Όταν είσαι ερωτευμένος η κάθε μέρα είναι διαφορετική, είναι δημιουργική, είναι ρομαντική και πάει λέγοντας. Εν πάση περιπτώσει, Βαλεντίνος είναι αυτός και πρέπει να τον γιορτάσουμε.
Καλό είναι να βάλουμε την φαντασία μας  και να του ετοιμάσουμε μια αξέχαστη βραδιά...

Αρχικά πρέπει να διακοσμήσουμε κατάλληλα τον χώρο!  (via)

Κεριά...
Όταν ακούς τη λέξη ρομαντικό, το πρώτο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό είναι τα κεριά! Και λογικό είναι γιατί τα κεριά από μόνα τους δημιουργούν μια αισθησιακή ατμόσφαιρα. Στη συγκεκριμένη μέρα όμως, δεν θα βάλουμε οποιοδήποτε κερί αλλά θα γεμίσουμε τον χώρο... κατακόκκινα κεριά που συμβολίζουν τον έρωτα, το πάθος!


Λουλούδια...
Τα λουλούδια είναι απαραίτητα γιατί δίνουν μια ευχάριστη διάθεση και φρεσκάδα στον χώρο. Αλλά προσοχή! Και τα λουλούδια πρέπει να είναι κατακόκκινα τριαντάφυλλα γιατί μην ξεχαστείς, μιλάμε για την μέρα των ερωτευμένων! Γέμισε όλο το σπίτι τριαντάφυλλα λοιπόν! Στο σαλόνι, στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα...


Ροδοπέταλα...
Γέμισε όλους τους χώρους με ροδοπέταλα. Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό;
Αρχικά βάλε ροδοπέταλα πάνω στο τραπέζι του δείπνου, μετά δίπλα από το τζάκι, στο κρεβάτι σου, σε πολλές γωνίες στο πάτωμα, στην μπανιέρα και άσε ανοιχτή την κουρτίνα και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!Μπαλόνια αγάπης...
Αγόρασε κόκκινα μπαλόνια που να γράφουν πάνω "Love" ή άλλα μηνύματα αγάπης και στόλισέ τα σε όλο το σπίτι. Γέμισε όλο το πάτωμα με τα μπαλόνια και όχι μόνο στο καθιστικό, αλλά παντού. Γιατί καλό είναι να υπάρχει όλη αυτή η ρομαντική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, όχι μόνο στο σαλόνι!


Ερωτική μουσική...
Εννοείται τηλεόραση κλειστή και υπολογιστής κλειστός. Το μόνο που θα πρέπει να υπάρχει για να μην σας αποσυντονίσει είναι η κατάλληλη ήρεμη, ρομαντική μουσικούλα. Όλα τα άλλα απαγορεύονται!


Ελάχιστο φως...
Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι λίγος. Εάν έχεις κρυφό φωτισμό τότε βάλτον στο πιο χαμηλό στάδιο που έχει. Εάν δεν έχεις κρυφό φωτισμό, μπορείς να ανάψεις το πιο χαμηλό φως που έχεις και αν δεν έχεις ούτε αυτό τότε γέμισε όλα τους χώρους με κεριά! Προσοχή όμως να έχεις τα κατάλληλα κεριά ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να πάρουν φωτιά.

                                        Happy Valentine's Day!!!

  
2 σχόλια: