Πανεύκολη συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε στο πί & φί
Υλικα
1 φύλλο σφολιάτας
1 βαζάκι μαρμελάδα φράουλα (ότι προτιμάτε)
1 κούπα κρέμα γάλακτος
4κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Εκτέλεση
1. Στρώστε το φύλλο της σφολιάτας σε μια ταρτιέρα, κόψτε ό, τι περισσεύει και τρυπήστε την σφολιάτα καλά με ένα πιρούνι.
2. Ψήστε την στους 180-200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα, μέχρι να ροδίσει.
3. Απλώστε πάνω της τα 3/4 από το
βαζάκι της μαρμελάδας και φροντίστε να καλύψετε όλη την επιφάνεια και τις γωνίες.
4. Ετοιμάστε την σαντιγί χτυπώντας καλά τ
ην κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια σε ένα μπολ, και στολίστε με το μείγμα την τάρτα όπως σας αρέσει.
Τελειώστε τον στολισμό με φρέσκες φράουλες και βάλτε την τάρτα στο ψυγείο να κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου