Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Asparagus pie / Σπαραγγόπιτα


Εάν σας αρέσουν τα σπαράγγια σας έχω μια υπέροχη συνταγή! Μπορείτε να το φάτε σαν ορεκτικό ή ακόμα σαν κυρίως γεύμα. Σαν πρωινό ή ακόμα σαν μεσημεριανό ή απογευματινό!




ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
250 γραμ. σπαράγγια
αβγά
ελαιόλαδο
αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τα σπαράγγια και κόβουμε την άκρη τους έτσι ώστε να μείνει το τρυφερό μέρος. Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι και το ρίχουμε στα σπαράγγια μαζί με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε ένα μικρό ταψάκι, το αλείφουμε με λάδι, στρώνουμε το φύλλο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μαζί με λίγο αλάτι. Κατόπιν, το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο και το αλείφουμε επάνω με λίγο λάδι και το χαράζουμε σε μερίδες. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 45 λεπτά.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου