Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ergon - Greek deli & Cuisine / Έργον - Ελληνική κουζίνα & ντελικατέσεν

 
 
 
 
 
 
 
 
 Μία οικογενειακή επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη (με παράδοση 3 γενεών στο χώρο των τροφίμων) συλλέγει και προωθεί ελληνικά προιόντα εξαιρετικής ποιότητας .Έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο brand το Έργον. Το πρώτο παντοπωλείο άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα στο  Sani Resort στη Χαλκιδικη, παντοπωλείο μαζί με μεζεδοπωλείο προσφέροντας ένα μενού με γεύση Ελλάδας διά χειρός του γνωστού σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου και απο πέρυσι στο Notting hill του Λονδίνου. Μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε περισσότερα για το έργον εδώ  


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου