Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Cubes of aromatic herbs in olive oil / Κύβοι από αρωματικά βότανα σε ελαιόλαδο / DIY


  Για πατάτες φούρνου, κοτόπουλο, ψητό ή βάση για να σωτάρουμε.



  1. Διαλέξτε από τον κήπο σας ή αγοράστε, βασιλικό, δενδρολίβανο, μέντα, ρίγανη, μαϊντανό, άνηθο, ότι άλλο θέλετε
  2. Βγάλτε τα κοτσανάκια και αφήστε τα φύλλα τους μόνο
  3. Βάλτε τα μέσα στις παγοθήκες (καλούπια) έτσι όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
  4. Μπορείτε κιόλας να τα ανακατέψτε και να κάνετε συνδυασμούς βοτάνων μέσα στα κυβάκια
  5. Περιχύνουμε με λάδι και τα γεμίζουμε
  6. Τοποθετούμε πλαστική μεμβράνη και το καλύπτουμε
  7. Τα αφήνουμε όλο το βράδυ να παγώσουν
  8. Την άλλη μέρα είναι έτοιμα, παγωμένα, τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε πλαστικά σακουλάκια στην κατάψυξη πάλι
  9. Μην ξεχάσετε να βάλετε ετικέτες σε κάθε σακουλάκι















1 σχόλιο: